VÅRA REFERENSER

Referens Bostadsrättsförening

Vi har använt oss av Ove Nilsson Fastighetsbyrå och deras mäklare Håkan Nilsson vid flertalet försäljningar inom vår bostadsrättsförening. Vi är mycket nöjda med professionaliteten och det trevliga bemötande som vi har fått. Mäklaren kan ta ett helhetsansvar för försäljningen och är mycket kunnig vid försäljning av lägenheter i både nytt och slitet skick. Vi har ett mycket stort förtroende för Håkan Nilsson och kommer att anlita honom igen om det blir aktuellt med ytterligare försäljning inom föreningen.

Mvh Marijan, Brf Wingårdsgatan 5

20 års samarbete

Efter snart 20 års samarbete med olika köp och säljobjekt kan vi starkt rekommendera Ove Nilsson fastighetsbyrå. Vi har tipsat släkt och vänner om Per och Håkan, som med energi och en positiv attityd gör samvetsgranna affärer och då ger oss en trygghet i detta.

Markku & Anna-Leena Alaiso

Lycke - Renoverad villa nära havet!

Vi lever i en tid där allting ska ske så fort och människor är allt mer stressade, därför var det ett självklart val att anlita Per. Jag har anlitat honom under två tillfällen och han är en mäklare som verkligen läger ner tid för sitt uppdrag och går in helhjärtat för att det skall bli en så bra affär som möjligt där alla parter känner sig nöjda i slutskedet. En mycket erfaren och klok mäklare som kommer med goda råd, guidar och hjälper till från dag ett och även efter försäljning. Vill man ha en trygg och engagerad mäklare som lägger ner tid och energi på försäljningen så kan jag varmt rekommendera Per. Jag kommer fortsätta att anlita Per i framtiden och hoppas att kommande kunder till Ove Nilsson fastighetsbyrå blir lika nöjda som jag!

Timi Alaiso

Åsa – nybyggd villa vid havet

Jag kom i kontakt med Per och Håkan via rekommendation av en vän, när jag skulle sälja mitt nybyggda hus vid havet i Åsa.

Hade tidigare anlitat en större Göteborgsmäklare utan att dom lyckats sälja det!

Jag är mycket nöjd med Ove Nilssons Fastighetsbyrå och mäklaren Per, som arbetade mycket professionellt. Gav mig ett fint bemötande och väldigt god service.

Jag kände mig trygg i hela försäljningen från start till mål och Per hade alltid tid för mig när jag kontaktade honom i diverse frågor.

Jag kan varmt rekommendera Ove Nilssons Fastighstsbyrå, och jag kommer själv att använda dom i framtiden om möjlighet ges.

Maria Kadhagen

Brunskär | Egen brygga

Det var ett sant nöje att samarbeta med Per när jag sålde mitt fina skärgårdshus. Även vid andra fastighetsaffärer då jag sålt och köpt fastigheter har jag samarbetat med Per. Jag upplever Per som en gediget kunnig mäklare dels om fastigheters beskaffenhet och dels om själva affären. Man får en fin personlig service, även efter att affären är gjord med det administrativa arbetet. Per är seriös, ärlig och fast mot såväl köpare som säljare.

Lena Holm

Sjöbod med egen båtplats!

Vi fick rekommendationer från våra grannar att anlita Onfab när vi skulle sälja vår fina sjöbod på Orust. Från första kontakt och genom hela processen har allt gått väldigt smidigt och Per har visat prov på bred kunskap och stort personligt engagemang i att hitta rätt köpare för objektet. Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommendera Onfab till den som går i säljtankar. Stort tack!

Margareta & Christoffer Schreil

Referens Bostadsrättsförening

SKF Anställdas BRF Nr 3 är den bostadsrättsförening med 90 medlemmar. Föreningen är en gammal förening från 1948.

Det säljs många bostadsrätter i bostadsrättsföreningen och från oss i styrelsen är det viktigt att försäljningen går rätt till, att den nya medlemmarna får bra information och att säljarna är nöjda.

Vid de försäljningar som Ove Nilsson Fastighetsbyrå har förmedlat upplever vi från styrelsens sida att dessa har skötts på ett utomordentligt sätt, de har varit klara o tydliga vilket vi från styrelsen föredrar så att inte styrelsen hamnat på mellanhand med missnöjda köpare respektive säljare.

Vi kan varmt rekommendera Ove Nilsson Fastighetsbyrå.

Benny Klintberg

Mitt hus i Lanesund utanför Uddevalla

När jag för några år sedan fick kontakt med Håkan, har han och Per hjälpt mig med att sälja en lägenhet och ett hus. Lägenheten hade varit till salu i flera månader när Håkan tog över som ansvarig för försäljningen. På ett par veckor hade han sålt min lägenhet.
För fyra år sedan behövde jag hjälp med försäljningen av mitt hus i Lanesund utanför Uddevalla. Håkan och Per kontaktades naturligtvis. En duktig fotograf anlitades som tog ett antal utmärkta bilder som väl framhävde husets alla fördelar. Efter två visningar hade grabbarna på ONFAB sålt huset till ett pris som jag tyckte var mycket bra samt till en kund som jag visste skulle ta väl hand om huset som jag lagt ner mycket själ i.
Jag kan personligen med stort förtroende rekommendera Håkan och Per på ONFAB vid försäljning av hus och lägenhetsaffärer.

Arne Lange

Fin gavellägenhet på Sagogången!

Vi har både köpt hus och sålt vår lägenhet genom Per på Ove Nilsson fastighetsbyrå och blev väldigt väl omhändertagna både som köpare och säljare. Per är mycket engagerad, noggrann, ärlig och kunnig. Han har skött allt runt de båda affärerna på ett proffsigt sätt. Även långt efter vårt husköp har han ställt upp och hjälpt oss med våra frågor. Vi ger Ove Nilsson fastighetsbyrå betyg 10/10!

Adriana och Constantin Popescu

Askim-Radhus invid naturen!

Vi vill tacka Per för en fantastisk service innan och framförallt efter vårt husköp. Även fast det oturligt nog uppdagades ett antal problem med vårt nya hus kände vi oss aldrig övergivna då Per hjälpte oss igenom hela kommunikationen med säljarna. Vi uppskattar verkligen allt extra jobb han har lagt ner på detta för vår skull!

Elin och Fredrik

REFERENSER - GODE MÄN

Fräck etagevilla med stor potential-Kärrdalen

Samarbetet med Håkan och Per har varit helt fantastiskt, eftersom jag i egenskap av God man till min huvudman ansvarat för försäljning av två fastigheter är det speciellt viktigt att få en personlig service som är anpassade till objekten som lämnas ut. I mitt fall har det varit försäljning av en fastighet på Orust som hade en hel del fel och brister, där vi behövde hjälp med expertis, och en fastighet i Tuve på Södra Snäckskalsvägen.
Jag kan rekommendera Håkan och Per som ordnat helheten i dessa båda fallen på ett mycket proffsigt och ärligt sätt.

Stort Tack och Lycka till i framtiden

Christer Düfke

Referens/Berättelse från en av våra många återkommande kunder

Jag har genom åren anlitat Håkan och Per på Ove Nilsson fastighetsbyrå ett flertal gånger, både privat och i egenskap av god man.

De har kunskap, engagemang och service samt erfarenhet långt utöver det vanliga, dessutom är de båda mycket skickliga på att sälja!

Jag rekommenderar alltid Ove Nilsson fastighetsbyrå när jag hör någon som skall sälja.

Är du som jag, god man kan du med varm hand lämna över förmedlingsuppdrag till Håkan och Per. De utför uppdraget med den äran och med full trygghet för klienten utan att man behöver känna att man  måste styra upp allt själv!

Ett bra exempel är den senaste försäljningen O.N.F. hjälpte till med, en 4:a i centrala stan där en av de större mäklarkedjorna var involverad innan jag fick uppdraget som god man.

Värdering hade gjorts och man ville ta ut en firma att röja och slänga alla möbler i lägenheten, därefter skulle en  städfirma anlitas och man ville fräscha upp och måla delar av  lägenheten, varefter den skulle stylas av stylingbyrå.  Jag som god man skulle hålla i alla dessa kontakter, vara tillgänglig och öppna lägenheten. Detta skulle dessutom kosta min huvudman en stor summa pengar ( som jag påtalat att hon inte hade).

Jag kontaktade istället Håkan på O. N. F. som kom och tittade på lägenheten. Han tyckte precis tvärtom att vi skulle använda det som fanns i lägenheten och endast slänga det som inte passade in och det som var överflödigt. Någon målning tyckte han inte behövdes då lägenheten hade en äldre stil rakt igenom.  Städning och röjning av återstående skulle O.N.F. ombesörja. Vidare tyckte Håkan  vi skulle låta en möbel och antikvitetshandlare som de samarbetar med ta en titt på möblerna. När detta var gjort och lägenheten var klar för visning skulle han återkomma till mig.

I lägenheten fanns flera möbler som handlaren var intresserad av och O.N.F. ordnade så att han betalade för möblerna men lät de stå kvar över visning så att lägenheten såg hemtrevlig ut. Pengarna kunde min huvudman använda att betala hyrorna med fram tills lägenheten skulle tillträdas av köparna.

O.N.F. höll i allt och lägenheten såldes för flera hundra tusen kronor över den värdering som mäklarkedjan tidigare gjort!

Detta kallar jag för service, känsla och supergott arbete!

Liselotte Fredman, god man