REFERENSER

Vill ge Ove Nilssons fastighetsmäklare högsta betyg.

Vad som särskilt kan betonas är Håkans personliga service. Han skapade ett lugn hos mig som säljare. Kände att jag hade fullt förtroende för processen. Mäklaren stressade inte fram en försäljning , han var angelägen att jag skulle vara nöjd. Extra plus var hjälp med styling , flytt och flyttstäd. Mäklaren är professionell och ärlig, vilket är viktigt för mig som kund.

Bo Niklasson

hela affären genomfördes med glädje och värme!

Vi blev rekommenderade Håkan på Ove Nilssons fastighetsbyrå vid försäljningen av min mors bostadsrätt. Vi blev professionellt bemötta från första stund med stort engagemang, kunnighet och noggrannhet. Håkan lotsade oss genom hela processen, hjälpte till med hur vi skulle gå tillväga med möbler, städ osv. Vi kan varmt rekommendera Ove Nilssons fastighetsbyrå med Håkan och Per som mäklare och hela affären genomfördes med glädje och värme. Vi kommer att anlita Håkan och Per vid nästa försäljning eller köp.

Risto Österberg
default

Otroligt stöd och engagemang – superproffsiga.

Blev rekommenderad Ove Nilssons fastighetsbyrå av bekant och redan vid första kontakten fick jag stor förtroende för Håkan och Pär. De engagerade sig 100% och hjälpte mig både sälja och köpa ny bostad. Ingenting verkade omöjligt, allt gick att fixa och jag fick hjälp med allt. Otroligt stöd och engagemang, superproffsiga. Om du letar efter mäklare som står på din sida hittar du inga bättre än Håkan och Pär på Ove Nilssons fastighetsbyrå.

Floriano Flegar

Sjöbod i hjärtat av Bohuslän

När vi köpte vår sjöbod fick vi på ett kunnigt sätt förklarat vad objektet innebar. En smidig förhandling mellan oss och säljarna underlättades av Pers kunskap. Vid försäljning av samma objekt för oss efter ca 10 år, vid en för försäljning svår tid, blev det en mycket imponerande process. Vi fick till en affär som lotsades fram av Pers lyhördhet av både köparna och oss som säljare. Erfarenhet och kunskap ger bra avslut ! Våra bästa rekommendationer.

Yvonne & Jan

Gjorde det bästa för båda parter!

Med hjälp av Onab sålde vi vårt radhus i Kungsbacka Dom var otroligt hjälpsamma med allt , styling ,bortforsling av möbler och kom med kloka råd Vi kände att dom verkligen ville göra det bästa för båda parter. Vi fick en bra känsla i alla dialoger och vi uppskattade verkligen Pers bemötande i de situationer man annars inte är så van vid. Per är tydlig, påläst och lättsam vilket gjorde att vi kände oss trygga. Våra förväntningar uppfylldes gånger tusen! Onfab rekommenderas

Tanja Wohnerow

Dödsboförsäljning i Hisings Backa

När min mor gick bort och jag skulle sälja hennes hus kontaktade jag en lokal mäklare. Jag kände mig dock tveksam till värderingen och det kändes inte helt seriöst. Då tipsade en vän om Ove Nilsson fastighetsbyrå och jag fick direkt förtroende för deras engagemang och stora kunskap om dödsboförsäljningar. Håkan och Per hjälpte mig verkligen med allt! Röjning och tömning av hela huset och garage, och ett fint iordningställande inför fotografering. När huset var sålt tömdes resterande och de ordnade med flyttstäd. Det var så många frågeställningar under försäljningen och också efter försäljningen . Per hade dock alltid tid för mig och det har känts så tryggt! Det skall tilläggas att huset såldes för mer än en miljon mer än den första mäklaren talade om! Tack för allt, Håkan och Per.

Björn Andersson

TROTS EN SVÅRARE MARKNAD BLEV DET ETT BRA RESULTAT

Fick en rekommendation från en vän att kontakta Per på Ove Nilssons då min förra mäklare inte fick sålt huset. Med Pers stora engagemang och kunskaper blev det resultat trots en svårare marknad. Han var mycket lyhörd till både mina och köparnas önskemål och förmedlade en trygg affär snabbt och enkelt.

Christian Starke

Thank you very much for your support!

I have a very pleasure feeling when you help me to buy the house on Fockvagen 5. As you know, I knew nothing on how to buy and maintain a house in Sweden. You have put your full patient on teaching me what and how I need to do, I have learned a lot after I bought house with your professional service. I have a very good journey to buy my house in Sweden and have a very happy living time in my house, bring my family a lot relax time on garden, in garage, nearby sea, and son on. When I finished my international work disptach and I need to sell my house, I thought you in the first time. As always, you provided another time professional and in control service to sell my house, buyer and me both are happy on your support. You have give me a detailed list what and how I need to do, carefully to calculate how much different fee and tax I need to prepare. Then I can go back to my mother country with good memory on my Swedish working career. Even you support me to provide information to my HR department in Sweden when I ask help from you in China. So I aslo recommend you to one of my friend who want to sell her house in Sweden. Thank you Per for your kind and professional work, and you have a best wish from China

Dacheng Yang

Trygg o bra försäljning från början till avslut

Trygg o bra försäljning från början till avslut.

Michael Pettersson

Kanonservice och bra resultat!

En mäklare som är mycket kunnig, transparent, öppen och rak. Men likaså trevlig, prestigelös och lyhörd. En vän tyckte att vi skulle kontakta O.N.F. och vi fick precis den kanonservice och resultat som hon sa att vi skulle få om vi anlitade dem. Vi rekommenderar verkligen alla som skall sälja att välja denna mäklare. De hjälpte oss inte bara med allt kring vår lägenhetsförsäljning utan tog sig även tid att svara på våra frågor kring de hus vi tittade på samtidigt under den här perioden. Vi kommer att berätta för de vi känner om denna mäklarbyrå och det blir Ove Nilsson fastighetsbyrå när vi skall sälja i framtiden.

Kesheng Shen

Vi uppskattaR verkligen det personliga bemötandet, erfarenheten och kunskapen

Vi köpte ett hus som Ove Nilssons fastighetsbyrå förmedlade hösten 2020 och var så nöjda att vi använde dem för försäljning av både en lägenhet och radhus strax därefter. Vi uppskattade verkligen det personliga bemötandet, erfarenheten och kunskapen hos Per och Håkan. De fick oss att känna oss trygga genom hela den stressiga proceduren som husköp och försäljning innebär. Vi kan varmt rekommendera Ove Nilssons Fastighetsbyrå om man vill ha en mäklare som ser och lyssnar på dig som köpare/säljare och som med tid och omsorg verkligen ser till att du blir 100% nöjd.

Maria och Thomas Ditlevsen

ett mycket trevligt bemötande från dag ett

Vi anlitade Ove Nilssons fastighetsbyrå vid försäljningen av vår fina gård under våren 2022. Per gav oss ett mycket trevligt bemötande från dag ett. Per Sichtling och Håkan Nilsson har hjälpt oss med allt från pappersarbete, styling till försäljning. De är lättsamma att prata med, professionella och har ett stort personligt engagemang som vi har uppskattat mycket. Vi kan varmt rekommendera Ove Nilssons fastighetsbyrå!

Nicklas & Susanna Johansson

lika mycket våran mäklare som säljarens mäklare

Köpte med Pers hjälp Röllekavägen 3 i gråbo. Per var en fantastisk säljare som värnade lika mycket om oss köpare som om sin kund. Han agerade en stabil länk och guidade oss som förstagångsköpare genom hela processen. Det kändes som att inga frågor var för dumma och inga frågor lämnades obesvarade, även om det krävdes lite detektivarbete för att få fram svaret. Även veckor efter köpet kunde vi vända oss till honom för att få hjälp med nya frågor. Nu när allt är klart och vi har flyttat in känner vi att han är lika mycket våran mäklare som säljarens mäklare och det känns väldigt tryggt.

Robban och Moa

Extremt kunniga om bostadsmarknaden!

Extremt kunniga om bostadsmarknaden, pålitliga, kapabla, vänliga, professionella, uppdaterar kunden med fakta genom inte bara vad kunden vill höra. Håller dig informerad om hur försäljningen fortskrider för att undvika oro. Lätt att kontakta och ringer alltid tillbaka. Extremt kunniga om husinredning och design, hjälper säljaren att se huset genom köparens öga. Fantastiskt öga för detaljer och stort personligt engagemang. Ingenting var för mycket besvär. Dessa detaljer kanske köparen aldrig har sett men kan göra en enorm skillnad i resultatet av husförsäljningen. Ove Nilsson fastighetsbyrå är det överlägset bästa mäklarna vi någonsin har anlitat för att sälja ett hus och det enda vi ångrar är att vi inte hittade och använde dem tidigare. Skulle inte tveka att rekommendera eller använda igen i framtiden.

John & Candice Nylund

en makalös service och tryggHET

Vi köpte en lägenhet på Gullholmen och fick en fantastisk service och hjälp av Per och Håkan vid köpet. Dessvärre blev det ett kortvarigt boende på grund av privata omständigheter och återigen fick vi stor hjälp av Per och Håkan när vi sålde lägenheten. Vid en försäljning av en bostadsrätt på Hisingen kontaktade vi självfallet återigen Per och Håkan och än en gång förbluffades vi med all hjälp de gav. Vi rekommenderar varmt dessa fastighetsmäklare som både ger en makalös service och det känns tryggt att vara i deras händer.

Thommy, Kenneth och Ramona Fransson

STORT OCH professionellt nätverk

Vår första kontakt med Ove Nilssons Fastighetsbyrå var i samband med vårt lägenhetsköp. Per och Håkans kunnande och personliga engagemang gjorde att de även fick hand om försäljningen av vårt hus. Genom sina kontakter med Göteborgs auktionsverk, second hand, flytt-och städfirma ombesörjde de allt från röjning, styling, fotografering etc. Inom en månad hade vi skrivit kontrakt på lägenhet och sålt vårt hus. Våra köpare tycktes också imponeras av Per och Håkan, vilket resulterade i att även de anlitade dem vid sina försäljningar. Vi kan varmt rekommendera Ove Nilssons Fastighetsbyrå och framföra vårt tack till Håkan och Per för all hjälp.

Ulla-Beth och Bo-Gösta Swärd

en snabb och problemfri affär

Blev, av släkt och vänner, rekommenderad att anlita Ove Nilsson Fastighetsbyrå och mäklare Per Sichtling vid försäljningen av min lägenhet. Och nu kan jag i min tur varmt rekommendera denna Fastighetsbyrå. Är mycket nöjd med alla delarna i försäljningsprocessen, det blev en snabb och problemfri affär.
Per Sichtling har ett professionellt arbetssätt och bemötande som inger trygghet och förtroende. Mycket tacksam för rekommendationen jag fick.

Erna B

GJORDE AFFÄREN VÄLDIGT SMIDIG FÖR OSS

Vi blev rekommenderade Per på Ove Nilssons fastighetsbyrå då han hjälpt flera familjemedlemmar att sälja deras lägenheter genom åren. Efter att ha anlitat Per kan vi varmt rekommendera honom och Ove Nilssons fastighetsbyrå vidare. De har ett proffsigt arbetssätt där de hjälpte till med styling och höll i alla trådar vilket gjorde affären väldigt smidig för oss.

Elin Arvidsson och Björn Milde

PÅLITLIGA OCH FRAMFÖRALLT FLEXIBLA

Jag har anlitat Ove Nilssons fastighetsbyrå sen 1994, senaste försäljningen var 2017. Både Håkan och Per är otroligt hjälpsamma och driftiga. Dom har hjälpt mig med allt från stylingen till försäljning, även haft visningar på obekväma tider. Dom har skött mina försäljningar på ett högst professionellt sätt, där utfallet var det bästa. Jag kan varmt rekommendera Ove Nilssons fastighetsbyrå, dom är pålitliga och framförallt flexibla.

Christopher Rowinski

REPRESENTATIONSVILLA I HOVÅS

Familjens villa i Hovås såldes i somras genom Ove Nilsson Fastighetsbyrå. Kontakten skapades genom en god vän genom revisionsbranschen som rekommenderade en ”okomplicerad och realistisk fastighetsbyrå utan krångliga processer” . Denna rekommendation fungerade till 100%. Värdering och marknadsläge var ju en av de viktigaste parametrarna för att gå igång med projektet. Här hade Ove Nilsson Fastighetsbyrå en synnerligen realistisk syn på verkligheten och förutsättningar för att väcka marknadsintresse.

Efter det gick processerna snabbt. Vi fick hjälp med alla praktiska göromål, en realistisk styling utan massa extraarbete. Alla övriga praktiska göromål fick vi stegvis hjälp med på ett synnerligen professionellt sätt. Hela processen löpte på inom den tidsperiod som vi tänkt oss, vi tror att köparen kände detsamma. Ove Nilsson är en byrå som hållit hela vägen under försäljningsprocessen.

Dick Sundström

VILLA I LERUM

För 18 år sedan sålde jag min bostadsrätt med hjälp av Ove Nilsson fastighetsbyrå, och det har varit självklart för mig att åter vända mig till dem när det har varit dags att byta bostad. De har skött försäljningarna med stort engagemang och hög servicenivå. Jag har fått hjälp med allt från styling till bortforsling av skräp. Per Sichtling och Håkan Nilsson är professionella och har ett personligt engagemang som jag uppskattar väldigt mycket. Jag kan varmt rekommendera Ove Nilsson fastighetsbyrå!

Ulrika Thunberg

REFERENS BOSTADSRÄTTSFÖRENING

Vi har använt oss av Ove Nilsson Fastighetsbyrå och deras mäklare Håkan Nilsson vid flertalet försäljningar inom vår bostadsrättsförening. Vi är mycket nöjda med professionaliteten och det trevliga bemötande som vi har fått. Mäklaren kan ta ett helhetsansvar för försäljningen och är mycket kunnig vid försäljning av lägenheter i både nytt och slitet skick. Vi har ett mycket stort förtroende för Håkan Nilsson och kommer att anlita honom igen om det blir aktuellt med ytterligare försäljning inom föreningen.

Mvh Marijan, Brf Wingårdsgatan 5

20 ÅRS SAMARBETE

Efter snart 20 års samarbete med olika köp och säljobjekt kan vi starkt rekommendera Ove Nilsson fastighetsbyrå. Vi har tipsat släkt och vänner om Per och Håkan, som med energi och en positiv attityd gör samvetsgranna affärer och då ger oss en trygghet i detta.

Markku & Anna-Leena Alaiso

LYCKE – RENOVERAD VILLA NÄRA HAVET!

Vi lever i en tid där allting ska ske så fort och människor är allt mer stressade, därför var det ett självklart val att anlita Per. Jag har anlitat honom under två tillfällen och han är en mäklare som verkligen läger ner tid för sitt uppdrag och går in helhjärtat för att det skall bli en så bra affär som möjligt där alla parter känner sig nöjda i slutskedet. En mycket erfaren och klok mäklare som kommer med goda råd, guidar och hjälper till från dag ett och även efter försäljning. Vill man ha en trygg och engagerad mäklare som lägger ner tid och energi på försäljningen så kan jag varmt rekommendera Per. Jag kommer fortsätta att anlita Per i framtiden och hoppas att kommande kunder till Ove Nilsson fastighetsbyrå blir lika nöjda som jag!

Timi Alaiso

ÅSA – NYBYGGD VILLA VID HAVET

Jag kom i kontakt med Per och Håkan via rekommendation av en vän, när jag skulle sälja mitt nybyggda hus vid havet i Åsa. Hade tidigare anlitat en större Göteborgsmäklare utan att dom lyckats sälja det! Jag är mycket nöjd med Ove Nilssons Fastighetsbyrå och mäklaren Per, som arbetade mycket professionellt. Gav mig ett fint bemötande och väldigt god service. Jag kände mig trygg i hela försäljningen från start till mål och Per hade alltid tid för mig när jag kontaktade honom i diverse frågor. Jag kan varmt rekommendera Ove Nilssons Fastighstsbyrå, och jag kommer själv att använda dom i framtiden om möjlighet ges.

Maria Kadhagen

BRUNSKÄR | EGEN BRYGGA

Det var ett sant nöje att samarbeta med Per när jag sålde mitt fina skärgårdshus. Även vid andra fastighetsaffärer då jag sålt och köpt fastigheter har jag samarbetat med Per. Jag upplever Per som en gediget kunnig mäklare dels om fastigheters beskaffenhet och dels om själva affären. Man får en fin personlig service, även efter att affären är gjord med det administrativa arbetet. Per är seriös, ärlig och fast mot såväl köpare som säljare.

Lena Holm

SJÖBOD MED EGEN BÅTPLATS!

Vi fick rekommendationer från våra grannar att anlita Onfab när vi skulle sälja vår fina sjöbod på Orust. Från första kontakt och genom hela processen har allt gått väldigt smidigt och Per har visat prov på bred kunskap och stort personligt engagemang i att hitta rätt köpare för objektet. Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommendera Onfab till den som går i säljtankar. Stort tack!

Margareta & Christoffer Schreil

REFERENS BOSTADSRÄTTSFÖRENING

SKF Anställdas BRF Nr 3 är den bostadsrättsförening med 90 medlemmar. Föreningen är en gammal förening från 1948. Det säljs många bostadsrätter i bostadsrättsföreningen och från oss i styrelsen är det viktigt att försäljningen går rätt till, att den nya medlemmarna får bra information och att säljarna är nöjda. Vid de försäljningar som Ove Nilsson Fastighetsbyrå har förmedlat upplever vi från styrelsens sida att dessa har skötts på ett utomordentligt sätt, de har varit klara o tydliga vilket vi från styrelsen föredrar så att inte styrelsen hamnat på mellanhand med missnöjda köpare respektive säljare. Vi kan varmt rekommendera Ove Nilsson Fastighetsbyrå.

Benny Klintberg

MITT HUS I LANESUND UTANFÖR UDDEVALLA

När jag för några år sedan fick kontakt med Håkan, har han och Per hjälpt mig med att sälja en lägenhet och ett hus. Lägenheten hade varit till salu i flera månader när Håkan tog över som ansvarig för försäljningen. På ett par veckor hade han sålt min lägenhet. Senare behövde jag hjälp med försäljningen av mitt hus i Lanesund utanför Uddevalla. Håkan och Per kontaktades naturligtvis. En duktig fotograf anlitades som tog ett antal utmärkta bilder som väl framhävde husets alla fördelar. Efter två visningar hade grabbarna på ONFAB sålt huset till ett pris som jag tyckte var mycket bra samt till en kund som jag visste skulle ta väl hand om huset som jag lagt ner mycket själ i. Jag kan personligen med stort förtroende rekommendera Håkan och Per på ONFAB vid försäljning av hus och lägenhetsaffärer.

Arne Lange

FIN GAVELLÄGENHET PÅ SAGOGÅNGEN!

Vi har både köpt hus och sålt vår lägenhet genom Per på Ove Nilsson fastighetsbyrå och blev väldigt väl omhändertagna både som köpare och säljare. Per är mycket engagerad, noggrann, ärlig och kunnig. Han har skött allt runt de båda affärerna på ett proffsigt sätt. Även långt efter vårt husköp har han ställt upp och hjälpt oss med våra frågor. Vi ger Ove Nilsson fastighetsbyrå betyg 10/10!

Adriana och Constantin Popescu

ASKIM-RADHUS INVID NATUREN!

Vi vill tacka Per för en fantastisk service innan och framförallt efter vårt husköp. Även fast det oturligt nog uppdagades ett antal problem med vårt nya hus kände vi oss aldrig övergivna då Per hjälpte oss igenom hela kommunikationen med säljarna. Vi uppskattar verkligen allt extra jobb han har lagt ner på detta för vår skull!

Elin och Fredrik

SJÖBOD-ORUST/LAVÖN

Vi träffade Per Sichtling när vi tittade på och sedan köpte ett fritidshus och fick under processen stort förtroende för honom. Han är kunnig, engagerad och tar tillvara både köpare och säljarens intressen på ett seriöst sätt. Vi kände oss trygga genom hela processen och vi kan varmt rekommendera Per som mäklare.

Åsa & Hans

VÄLSKÖTT HÄSTGÅRD MED IDYLLISKT LÄGE!

När jag stod inför försäljning av min gård så kom jag i kontakt med Ove Nilssons fastighetsbyrå via en bekant som varmt rekommenderat Per. Hela affären, från värdering, fotografering, visning, förmedling och pappersarbetet efter fortlöpte utan att jag som säljare behövde bekymra mig det minsta. Per skötte allting noggrant och rutinerat och jag kunde helt lägga ansvaret i mäklarens händer. Jag kan varmt rekommendera Ove Nilssons fastighetsbyrå till kommande kunder.

Mia Särkijärvi

TJÖRN-KYRKESUND: UNDERBAR TOMT MED UTSIKTSLÄGE!

I vår strävan att finna ett fritidsobjekt i Bohuslän, köpte vi en obebyggd tomt på Tjörn. Vi fortsatte dock att åka runt på visningar för att få inspiration till byggnationen. Vid en visning sammanträffade vi med Dig, då Du förmedlade en sjöbod med brygga. Detta objekt sådde ett frö hos oss. Ett sådant objekt skulle nog passa oss bättre än att bygga nytt på Tjörn. När Du ett år senare åter igen hade en sjöbod till försäljning, hade frågan mognat hos oss. Efter visning och bud var denna sjöbod vår! Den kontakt vi fått med Dig gjorde att vi med förtroende valde att låta Er sälja vår tomt på Tjörn. Även detta uppdrag stärkte vårt förtroende varför vi idag med glädje kan rekommendera Er vid liknande uppdrag.

Ingmari och Iwan Borge

BACKA-SÄGENGATAN – FIN 3:A MED BÄSTA LÄGE!

När jag skulle sälja mitt radhus på Backa Bällskär, då rekommenderade en väninna Per som mäklare. Vi anlitade honom och radhuset blev såld utan dröjsmål. Sen dess är det alltid han som har varit mäklare för våra försäljningar t ex på Sägengatan , och dessutom har han sålt min dotters lägenhet på Sägengatan. Det som är bäst att ha att göra med Per är att han ordnar helheten med försäljning, deklaration, skatt och allt som berör köp och sälj. Jag rekommenderar honom varmaste , eftersom han är mycket kunnig och väldigt pålitlig som mäklare.

Fatma Sürer

FIN 2:A I POPULÄRA MUNKEBÄCK

Tack Håkan för ovärderlig hjälp och fantastiskt engagemang i samtliga av mina försäljningar genom åren. Har alltid känts tryggt och skötts smidigt och professionellt.

Sofia Waldenström

HISINGS BACKA: TIDSTYPISKT 40-TALSHUS

Vi var väldigt nöjda med mäklarfirman och Per Sichtling som genomförde vår försäljning. Inspirerande och bra råd inför fotografering. Fotografen fantastiskt bra. Försäljningen gick smidigt och snabbt.. Som sagt vi ser bara positivt på samarbetet:
Vi köpte vårt hus där Per Sichtling var mäklare och tvekade aldrig vem vi skulle anlita när vi senare skulle sälja huset.

Michael och Maria

HISINGS KÄRRA:TOTALRENOVERAT RADHUS I TOPPSKICK!

Vi vill tacka Per för ett ypperligt jobb då han både sålde vårt gamla boende och förmedlade nuvarande fastighet till oss. Vi kan verkligen rekommendera Per som går in i avtalet med bred kunskap,massor av engagemang, stor tillgänglighet samt ett proffsigt bemötande!

Christian och Josefine Åwall

HISINGS KÄRRA : VÄLSKÖTT 1-PLANSVILLA

Vi köpte en lägenhet genom Ove Nilsson fastighetsbyrå. Per som var mäklare upplevde vi som väldigt trygg, han var kunnig och påläst och hade svar på alla våra frågor. Att han sedan skulle hjälpa oss med försäljningen av vårt älskade hus,som vi bott i sedan 1984 kändes därför naturligt. Per och hans kollega Håkan hjälpte oss med allt från röjning och förberedelser inför fotografering till skattedeklarationen. Vi kan inte vara mer nöjda! Stort tack till Per och Håkan.

Anita & Horst Well

1:A MED RADHUSKÄNSLA – HISINGS BACKA

Mäklarna på Ove Nilsson fick mig att känna mig bekvämare i mitt första lägenhetsköp då jag känt mig helt vilse i den stora djungeln med allt vad det kan innebära. Proffessionella och ödmjuka gjorde detta till ett självklart val. Helt klart nöjd!

Emilio Zambon

3:A I BJÖRKEKÄRR MED LUGNT OCH INSYNSFRITT LÄGE!

När vi började fundera på att sälja vår härliga lägenhet i Björkekärr fick vi fina rekommendationer av min bror och svägerska att anlita Onfab. Från första kontakten med Håkan och under hela processen har allt löpt på mycket smidigt varför vi kan rekommendera Onfab om ni funderar på att sälja. Tack både till Håkan och Per för ett trevligt och proffesionellt bemötande!

Elisabeth och Björn Aronsson

REPRESENTATIV OCH GEDIGEN ETAGEVILLA – RÖDBO

Vi tog kontakt med Onfab via nätet.
Hela processen med att sälja vårt hus har fungerat väldigt bra.
Trevligt och professionellt bemötande av Per, och genom Onfabs starka engagemang kunde affären slutföras snabbt och bra.
Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommendera Onfab till den som går i säljtankar.

Caisa & Stefan Guttman

REFERENSER – GODE MÄN

LÅNGEDRAG-HAGEN, CHARMIGT 50-TALSHUS

Jag tog kontakt med Onfab, då dom ansågs duktiga på dödsbon. Mitt föräldrar-barndoms-hem skulle säljas. Per skapade ett mycket stort intresse för huset och hans stora engagemang och individuella visningar gjorde den till en stor succe. Som säljare var jag involverad i varje steg av processen, vilket kändes mycket betryggande. Kontakten med Per och Håkan var trevlig och professionell. Jag fick också hjälp med vissa kringtjänster, såsom städning och bortforsling av möbler. Rakt igenom en mycket positiv upplevelse. Så ring Per och Håkan först, när nöden är som störst.

Ingela Heidmo

ÖRGRYTE – MED UTSIKT ÖVER GÖTEBORG

Jag är så nöjd och mer än det med er som mäklare. Ni har arbetat i team och möjliggjort en försäljning av min fars dödsbo Högalyckan 16 med kvalitet och smidighet. Tack vare er erfarenhet som mäklare och en god servicekänsla har jag fått hjälp i allt praktiskt handhavande när det gäller bohag och fastighetsförsäljning och mycket mer därtill. Då jag själv bor 35 mil ifrån den sålda fastigheten har det varit en trygghet för mig att ni har i alla avseenden uppdaterat mig i försäljningsprocessen. Jag vill lämna mycket goda referenser till att välja Ove Nilssons Fastighetsbyrå AB som mäklare för försäljning av din fastighet för en helhetsservice, kvalitet, trygghet och fingertoppskänsla som sällan går att hitta.

Cecilia Falkman

FRÄCK ETAGEVILLA MED STOR POTENTIAL-KÄRRDALEN

Samarbetet med Håkan och Per har varit helt fantastiskt, eftersom jag i egenskap av God man till min huvudman ansvarat för försäljning av två fastigheter är det speciellt viktigt att få en personlig service som är anpassade till objekten som lämnas ut. I mitt fall har det varit försäljning av en fastighet på Orust som hade en hel del fel och brister, där vi behövde hjälp med expertis, och en fastighet i Tuve på Södra Snäckskalsvägen. Jag kan rekommendera Håkan och Per som ordnat helheten i dessa båda fallen på ett mycket proffsigt och ärligt sätt. Stort Tack och Lycka till i framtiden

Christer Düfke

REFERENS/BERÄTTELSE FRÅN EN AV VÅRA MÅNGA ÅTERKOMMANDE KUNDER

Jag har genom åren anlitat Håkan och Per på Ove Nilsson fastighetsbyrå ett flertal gånger, både privat och i egenskap av god man.

De har kunskap, engagemang och service samt erfarenhet långt utöver det vanliga, dessutom är de båda mycket skickliga på att sälja!

Jag rekommenderar alltid Ove Nilsson fastighetsbyrå när jag hör någon som skall sälja.

Är du som jag, god man kan du med varm hand lämna över förmedlingsuppdrag till Håkan och Per. De utför uppdraget med den äran och med full trygghet för klienten utan att man behöver känna att man måste styra upp allt själv!

Ett bra exempel är den senaste försäljningen O.N.F. hjälpte till med, en 4:a i centrala stan där en av de större mäklarkedjorna var involverad innan jag fick uppdraget som god man.

Värdering hade gjorts och man ville ta ut en firma att röja och slänga alla möbler i lägenheten, därefter skulle en städfirma anlitas och man ville fräscha upp och måla delar av lägenheten, varefter den skulle stylas av stylingbyrå. Jag som god man skulle hålla i alla dessa kontakter, vara tillgänglig och öppna lägenheten. Detta skulle dessutom kosta min huvudman en stor summa pengar ( som jag påtalat att hon inte hade).

Jag kontaktade istället Håkan på O. N. F. som kom och tittade på lägenheten. Han tyckte precis tvärtom att vi skulle använda det som fanns i lägenheten och endast slänga det som inte passade in och det som var överflödigt. Någon målning tyckte han inte behövdes då lägenheten hade en äldre stil rakt igenom. Städning och röjning av återstående skulle O.N.F. ombesörja. Vidare tyckte Håkan vi skulle låta en möbel och antikvitetshandlare som de samarbetar med ta en titt på möblerna. När detta var gjort och lägenheten var klar för visning skulle han återkomma till mig.

I lägenheten fanns flera möbler som handlaren var intresserad av och O.N.F. ordnade så att han betalade för möblerna men lät de stå kvar över visning så att lägenheten såg hemtrevlig ut. Pengarna kunde min huvudman använda att betala hyrorna med fram tills lägenheten skulle tillträdas av köparna.

O.N.F. höll i allt och lägenheten såldes för flera hundra tusen kronor över den värdering som mäklarkedjan tidigare gjort!

Detta kallar jag för service, känsla och supergott arbete!

Liselotte Fredman, god man