VÅRA REFERENSER

Gjorde affären väldigt smidig för oss

Vi blev rekommenderade Per på Ove Nilssons fastighetsbyrå då han hjälpt flera familjemedlemmar att sälja deras lägenheter genom åren. Efter att ha anlitat Per kan vi varmt rekommendera honom och Ove Nilssons fastighetsbyrå vidare. De har ett proffsigt arbetssätt där de hjälpte till med styling och höll i alla trådar vilket gjorde affären väldigt smidig för oss.

Elin Arvidsson och Björn Milde

Pålitliga och framförallt flexibla

Jag har anlitat Ove Nilssons fastighetsbyrå sen 1994, senaste försäljningen var 2017. Både Håkan och Per är otroligt hjälpsamma och driftiga. Dom har hjälpt mig med allt från stylingen till försäljning, även haft visningar på obekväma tider. Dom har skött mina försäljningar på ett högst professionellt sätt, där utfallet var det bästa. Jag kan varmt rekommendera Ove Nilssons fastighetsbyrå, dom är pålitliga och framförallt flexibla.

Christopher Rowinski

Representationsvilla i Hovås

Familjens villa i Hovås såldes i somras genom Ove Nilsson Fastighetsbyrå. Kontakten skapades genom en god vän genom revisionsbranschen som rekommenderade en ”okomplicerad och realistisk fastighetsbyrå utan krångliga processer” . Denna rekommendation fungerade till 100%. Värdering och marknadsläge var ju en av de viktigaste parametrarna för att gå igång med projektet. Här hade Ove Nilsson Fastighetsbyrå en synnerligen realistisk syn på verkligheten och förutsättningar för att väcka marknadsintresse.

Efter det gick processerna snabbt. Vi fick hjälp med alla praktiska göromål, en realistisk styling utan massa extraarbete. Alla övriga praktiska göromål fick vi stegvis hjälp med på ett synnerligen professionellt sätt. Hela processen löpte på inom den tidsperiod som vi tänkt oss, vi tror att köparen kände detsamma. Ove Nilsson är en byrå som hållit hela vägen under försäljningsprocessen.

Dick Sundström

Villa i Lerum

För 18 år sedan sålde jag min bostadsrätt med hjälp av Ove Nilsson fastighetsbyrå, och det har varit självklart för mig att åter vända mig till dem när det har varit dags att byta bostad. De har skött försäljningarna med stort engagemang och hög servicenivå. Jag har fått hjälp med allt från styling till bortforsling av skräp. Per Sichtling och Håkan Nilsson är professionella och har ett personligt engagemang som jag uppskattar väldigt mycket. Jag kan varmt rekommendera Ove Nilsson fastighetsbyrå!

 

 Ulrika Thunberg

Referens Bostadsrättsförening

Vi har använt oss av Ove Nilsson Fastighetsbyrå och deras mäklare Håkan Nilsson vid flertalet försäljningar inom vår bostadsrättsförening. Vi är mycket nöjda med professionaliteten och det trevliga bemötande som vi har fått. Mäklaren kan ta ett helhetsansvar för försäljningen och är mycket kunnig vid försäljning av lägenheter i både nytt och slitet skick. Vi har ett mycket stort förtroende för Håkan Nilsson och kommer att anlita honom igen om det blir aktuellt med ytterligare försäljning inom föreningen.

Mvh Marijan, Brf Wingårdsgatan 5

20 års samarbete

Efter snart 20 års samarbete med olika köp och säljobjekt kan vi starkt rekommendera Ove Nilsson fastighetsbyrå. Vi har tipsat släkt och vänner om Per och Håkan, som med energi och en positiv attityd gör samvetsgranna affärer och då ger oss en trygghet i detta.

Markku & Anna-Leena Alaiso

Lycke - Renoverad villa nära havet!

Vi lever i en tid där allting ska ske så fort och människor är allt mer stressade, därför var det ett självklart val att anlita Per. Jag har anlitat honom under två tillfällen och han är en mäklare som verkligen läger ner tid för sitt uppdrag och går in helhjärtat för att det skall bli en så bra affär som möjligt där alla parter känner sig nöjda i slutskedet. En mycket erfaren och klok mäklare som kommer med goda råd, guidar och hjälper till från dag ett och även efter försäljning. Vill man ha en trygg och engagerad mäklare som lägger ner tid och energi på försäljningen så kan jag varmt rekommendera Per. Jag kommer fortsätta att anlita Per i framtiden och hoppas att kommande kunder till Ove Nilsson fastighetsbyrå blir lika nöjda som jag!

Timi Alaiso

Åsa – nybyggd villa vid havet

Jag kom i kontakt med Per och Håkan via rekommendation av en vän, när jag skulle sälja mitt nybyggda hus vid havet i Åsa.

Hade tidigare anlitat en större Göteborgsmäklare utan att dom lyckats sälja det!

Jag är mycket nöjd med Ove Nilssons Fastighetsbyrå och mäklaren Per, som arbetade mycket professionellt. Gav mig ett fint bemötande och väldigt god service.

Jag kände mig trygg i hela försäljningen från start till mål och Per hade alltid tid för mig när jag kontaktade honom i diverse frågor.

Jag kan varmt rekommendera Ove Nilssons Fastighstsbyrå, och jag kommer själv att använda dom i framtiden om möjlighet ges.

Maria Kadhagen

Brunskär | Egen brygga

Det var ett sant nöje att samarbeta med Per när jag sålde mitt fina skärgårdshus. Även vid andra fastighetsaffärer då jag sålt och köpt fastigheter har jag samarbetat med Per. Jag upplever Per som en gediget kunnig mäklare dels om fastigheters beskaffenhet och dels om själva affären. Man får en fin personlig service, även efter att affären är gjord med det administrativa arbetet. Per är seriös, ärlig och fast mot såväl köpare som säljare.

Lena Holm

Sjöbod med egen båtplats!

Vi fick rekommendationer från våra grannar att anlita Onfab när vi skulle sälja vår fina sjöbod på Orust. Från första kontakt och genom hela processen har allt gått väldigt smidigt och Per har visat prov på bred kunskap och stort personligt engagemang i att hitta rätt köpare för objektet. Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommendera Onfab till den som går i säljtankar. Stort tack!

Margareta & Christoffer Schreil

Referens Bostadsrättsförening

SKF Anställdas BRF Nr 3 är den bostadsrättsförening med 90 medlemmar. Föreningen är en gammal förening från 1948.

Det säljs många bostadsrätter i bostadsrättsföreningen och från oss i styrelsen är det viktigt att försäljningen går rätt till, att den nya medlemmarna får bra information och att säljarna är nöjda.

Vid de försäljningar som Ove Nilsson Fastighetsbyrå har förmedlat upplever vi från styrelsens sida att dessa har skötts på ett utomordentligt sätt, de har varit klara o tydliga vilket vi från styrelsen föredrar så att inte styrelsen hamnat på mellanhand med missnöjda köpare respektive säljare.

Vi kan varmt rekommendera Ove Nilsson Fastighetsbyrå.

Benny Klintberg

Mitt hus i Lanesund utanför Uddevalla

När jag för några år sedan fick kontakt med Håkan, har han och Per hjälpt mig med att sälja en lägenhet och ett hus. Lägenheten hade varit till salu i flera månader när Håkan tog över som ansvarig för försäljningen. På ett par veckor hade han sålt min lägenhet.
För fyra år sedan behövde jag hjälp med försäljningen av mitt hus i Lanesund utanför Uddevalla. Håkan och Per kontaktades naturligtvis. En duktig fotograf anlitades som tog ett antal utmärkta bilder som väl framhävde husets alla fördelar. Efter två visningar hade grabbarna på ONFAB sålt huset till ett pris som jag tyckte var mycket bra samt till en kund som jag visste skulle ta väl hand om huset som jag lagt ner mycket själ i.
Jag kan personligen med stort förtroende rekommendera Håkan och Per på ONFAB vid försäljning av hus och lägenhetsaffärer.

Arne Lange

Fin gavellägenhet på Sagogången!

Vi har både köpt hus och sålt vår lägenhet genom Per på Ove Nilsson fastighetsbyrå och blev väldigt väl omhändertagna både som köpare och säljare. Per är mycket engagerad, noggrann, ärlig och kunnig. Han har skött allt runt de båda affärerna på ett proffsigt sätt. Även långt efter vårt husköp har han ställt upp och hjälpt oss med våra frågor. Vi ger Ove Nilsson fastighetsbyrå betyg 10/10!

Adriana och Constantin Popescu

Askim-Radhus invid naturen!

Vi vill tacka Per för en fantastisk service innan och framförallt efter vårt husköp. Även fast det oturligt nog uppdagades ett antal problem med vårt nya hus kände vi oss aldrig övergivna då Per hjälpte oss igenom hela kommunikationen med säljarna. Vi uppskattar verkligen allt extra jobb han har lagt ner på detta för vår skull!

Elin och Fredrik

Sjöbod-Orust/Lavön

Vi träffade Per Sichtling när vi tittade på och sedan köpte ett fritidshus och fick under processen stort förtroende för honom. Han är kunnig, engagerad och tar tillvara både köpare och säljarens intressen på ett seriöst sätt. Vi kände oss trygga genom hela processen och vi kan varmt rekommendera Per som mäklare.

Åsa Stjernman & Hans-Åke Stjernman

Välskött Hästgård med idylliskt läge!

När jag stod inför försäljning av min gård belägen i Vårgårda så kom jag i kontakt med Ove Nilssons fastighetsbyrå via en bekant som varmt rekommenderat Per.

Hela affären, från värdering, fotografering, visning, förmedling och pappersarbetet efter fortlöpte utan att jag som säljare behövde bekymra mig det minsta. Per skötte allting noggrant och rutinerat och jag kunde helt lägga ansvaret i mäklarens händer.

Jag kan varmt rekommendera Ove Nilssons fastighetsbyrå till kommande kunder.

Mia Särkijärvi

Tjörn-Kyrkesund: Underbar tomt med utsiktsläge!

I vår strävan att finna ett fritidsobjekt i Bohuslän, köpte vi en obebyggd tomt på Tjörn. Vi fortsatte dock att åka runt på visningar för att få inspiration till byggnationen.

Vid en visning sammanträffade vi med Dig, då Du förmedlade en sjöbod med brygga. Detta objekt sådde ett frö hos oss. Ett sådant objekt skulle nog passa oss bättre än att bygga nytt på Tjörn.

När Du ett år senare åter igen hade en sjöbod till försäljning, hade frågan mognat hos oss. Efter visning och bud var denna sjöbod vår !

Den kontakt vi fått med Dig gjorde att vi med förtroende valde att låta Er sälja vår tomt på Tjörn. Även detta uppdrag stärkte vårt förtroende varför vi idag med glädje kan rekommendera Er vid liknande uppdrag.

Ingmari och Iwan Borge

Backa-Sägengatan - Fin 3:a med bästa läge!

När jag skulle sälja mitt radhus på Backa Bällskär, då rekommenderade en väninna Per som mäklare. Vi anlitade honom och radhuset blev såld utan dröjsmål.

Sen dess är det alltid han som har varit mäklare för våra försäljningar t ex på Sägengatan , och dessutom har han sålt min dotters lägenhet på Sägengatan.

Det som är bäst att ha att göra med Per är att han ordnar helheten med försäljning, deklaration, skatt och allt som berör köp och sälj. Jag rekommenderar honom varmaste , eftersom han är mycket kunnig och väldigt pålitlig som mäklare.

Fatma Sürer

Fin 2:a i populära Munkebäck

Tack Håkan för ovärderlig hjälp och fantastiskt engagemang i samtliga av mina försäljningar genom åren. Har alltid känts tryggt och skötts smidigt och professionellt.

Sofia Waldenström

Hisings Backa: Tidstypiskt 40-talshus

Vi var väldigt nöjda med mäklarfirman och Per Sichtling som genomförde vår försäljning. Inspirerande och bra råd inför fotografering. Fotografen fantastiskt bra. Försäljningen gick smidigt och snabbt.. Som sagt vi ser bara positivt på samarbetet:
Vi köpte vårt hus där Per Sichtling var mäklare och tvekade aldrig vem vi skulle anlita när vi senare skulle sälja huset.

Michael och Maria

Hisings Kärra:Totalrenoverat radhus i toppskick!

Vi vill tacka Per för ett ypperligt jobb då han både sålde vårt gamla boende och förmedlade nuvarande fastighet till oss. Vi kan verkligen rekommendera Per som går in i avtalet med bred kunskap,massor av engagemang, stor tillgänglighet samt ett proffsigt bemötande!

Christian och Josefine Åwall

Hisings Kärra : Välskött 1-plansvilla

Vi köpte en lägenhet genom  Ove Nilsson fastighetsbyrå. Per som var mäklare upplevde vi som väldigt trygg, han var kunnig och påläst och hade svar på alla våra frågor. Att han sedan skulle hjälpa oss med försäljningen av vårt älskade hus,som vi bott i sedan 1984 kändes därför naturligt. Per och hans kollega Håkan hjälpte oss med allt från röjning och förberedelser inför fotografering till skattedeklarationen. Vi kan inte vara mer nöjda! Stort tack till Per och Håkan.

Anita & Horst Well

1:a med radhuskänsla - Hisings Backa

Mäklarna på Ove Nilsson fick mig att känna mig bekvämare i mitt första lägenhetsköp då jag känt mig helt vilse i den stora djungeln med allt vad det kan innebära. Proffessionella och ödmjuka gjorde detta till ett självklart val. Helt klart nöjd!

Emilio Zambon

3:a i Björkekärr med lugnt och insynsfritt läge!

När vi började fundera på att sälja vår härliga lägenhet i Björkekärr fick vi fina rekommendationer av min bror och svägerska att anlita Onfab. Från första kontakten med Håkan och under hela processen har allt löpt på mycket smidigt varför vi kan rekommendera Onfab om ni funderar på att sälja.
Tack både till Håkan och Per för ett trevligt och proffesionellt bemötande!

Elisabeth och Björn Aronsson

Representativ och gedigen Etagevilla – Rödbo

Vi tog kontakt med Onfab via nätet.
Hela processen med att sälja vårt hus har fungerat väldigt bra.
Trevligt och professionellt bemötande av Per, och genom Onfabs starka engagemang kunde affären slutföras snabbt och bra.
Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommendera Onfab till den som går i säljtankar.

Caisa & Stefan Guttman

REFERENSER - GODE MÄN

Långedrag-Hagen, charmigt 50-talshus

Jag tog kontakt med Onfab, då dom ansågs duktiga på dödsbon. Mitt föräldrar-barndoms-hem skulle säljas. Per skapade ett mycket stort intresse för huset och hans stora engagemang och individuella visningar gjorde den till en stor succe. Som säljare var jag involverad i varje steg av processen, vilket kändes mycket betryggande. Kontakten med Per och Håkan var trevlig och professionell. Jag fick också hjälp med vissa kringtjänster, såsom städning och bortforsling av möbler. Rakt igenom en mycket positiv upplevelse. Så ring Per och Håkan först, när nöden är som störst.

Ingela Heidmo

Örgryte - med utsikt över Göteborg

Jag är så nöjd och mer än det med er som mäklare. Ni har arbetat i team och möjliggjort en försäljning av min fars dödsbo Högalyckan 16 med kvalitet och smidighet. Tack vare er erfarenhet som mäklare och en god servicekänsla har jag fått hjälp i allt praktiskt handhavande när det gäller bohag och fastighetsförsäljning och mycket mer därtill. Då jag själv bor 35 mil ifrån den sålda fastigheten har det varit en trygghet för mig att ni har i alla avseenden uppdaterat mig i försäljningsprocessen. Jag vill lämna mycket goda referenser till att välja Ove Nilssons Fastighetsbyrå AB som mäklare för försäljning av din fastighet för en helhetsservice, kvalitet, trygghet och fingertoppskänsla som sällan går att hitta.

Cecilia Falkman

Fräck etagevilla med stor potential-Kärrdalen

Samarbetet med Håkan och Per har varit helt fantastiskt, eftersom jag i egenskap av God man till min huvudman ansvarat för försäljning av två fastigheter är det speciellt viktigt att få en personlig service som är anpassade till objekten som lämnas ut. I mitt fall har det varit försäljning av en fastighet på Orust som hade en hel del fel och brister, där vi behövde hjälp med expertis, och en fastighet i Tuve på Södra Snäckskalsvägen.
Jag kan rekommendera Håkan och Per som ordnat helheten i dessa båda fallen på ett mycket proffsigt och ärligt sätt.

Stort Tack och Lycka till i framtiden

Christer Düfke

Referens/Berättelse från en av våra många återkommande kunder

Jag har genom åren anlitat Håkan och Per på Ove Nilsson fastighetsbyrå ett flertal gånger, både privat och i egenskap av god man.

De har kunskap, engagemang och service samt erfarenhet långt utöver det vanliga, dessutom är de båda mycket skickliga på att sälja!

Jag rekommenderar alltid Ove Nilsson fastighetsbyrå när jag hör någon som skall sälja.

Är du som jag, god man kan du med varm hand lämna över förmedlingsuppdrag till Håkan och Per. De utför uppdraget med den äran och med full trygghet för klienten utan att man behöver känna att man  måste styra upp allt själv!

Ett bra exempel är den senaste försäljningen O.N.F. hjälpte till med, en 4:a i centrala stan där en av de större mäklarkedjorna var involverad innan jag fick uppdraget som god man.

Värdering hade gjorts och man ville ta ut en firma att röja och slänga alla möbler i lägenheten, därefter skulle en  städfirma anlitas och man ville fräscha upp och måla delar av  lägenheten, varefter den skulle stylas av stylingbyrå.  Jag som god man skulle hålla i alla dessa kontakter, vara tillgänglig och öppna lägenheten. Detta skulle dessutom kosta min huvudman en stor summa pengar ( som jag påtalat att hon inte hade).

Jag kontaktade istället Håkan på O. N. F. som kom och tittade på lägenheten. Han tyckte precis tvärtom att vi skulle använda det som fanns i lägenheten och endast slänga det som inte passade in och det som var överflödigt. Någon målning tyckte han inte behövdes då lägenheten hade en äldre stil rakt igenom.  Städning och röjning av återstående skulle O.N.F. ombesörja. Vidare tyckte Håkan  vi skulle låta en möbel och antikvitetshandlare som de samarbetar med ta en titt på möblerna. När detta var gjort och lägenheten var klar för visning skulle han återkomma till mig.

I lägenheten fanns flera möbler som handlaren var intresserad av och O.N.F. ordnade så att han betalade för möblerna men lät de stå kvar över visning så att lägenheten såg hemtrevlig ut. Pengarna kunde min huvudman använda att betala hyrorna med fram tills lägenheten skulle tillträdas av köparna.

O.N.F. höll i allt och lägenheten såldes för flera hundra tusen kronor över den värdering som mäklarkedjan tidigare gjort!

Detta kallar jag för service, känsla och supergott arbete!

Liselotte Fredman, god man