VÅRA TJÄNSTER

INTE LYCKATS SÄLJA? RING OSS – VI HJÄLPER ER!

Det händer ofta att vi får ta över objekt som andra mäklare inte lyckats sälja. Det är alltid hedrande att man då vänder sig till oss. Samtidigt är det en rolig utmaning tycker vi, som kräver att vi gör ännu lite extra av vår förmåga att utforma beskrivning och presentation för att hitta köparen. Som bekant så finns det köpare till alla objekt. Och vi är särskilt bra på att hitta dem!


SPECIALISTER PÅ DÖDSBOFÖRSÄLJNING OCH FÖRSÄLJNING VIA GOD MAN

Vi har stor erfarenhet av att hantera den här typen av försäljning där det ofta uppstår många och svåra frågeställningar. Vår mångåriga erfarenhet ger dig trygghet genom hela processen vare sig du är dödsboförsäljare eller God Man. Vi hjälper även till och ordnar med allt från röjning till slutstäd samt juridiska frågor om så önskas.


GÅR DU I SÄLJTANKAR?

Varje flytt, oavsett om den är stor eller liten, är unik i sitt slag. Du har din speciella anledning och din egen känsla och vi hyser stor respekt för det. Du kan tryggt lämna över ditt hem till oss. Vi lotsar dig genom hela försäljningen från första samtalet till sista handslaget. En bostadsaffär handlar om personkemi och förtroende. Först när du är nöjd är vi nöjda.

När du anlitar oss garanterar vi dig ett 100% engagemang från dag ett. Det skall vara enkelt och bekvämt för dig som kund när du anlitar oss.

Vi har inga bekväma enkla paketlösningar eller färdiga standardmallar, istället arbetar vi fram en fin och genomarbetad beskrivning och försäljningsplan för just ditt hus eller lägenhet.

Våra visningar är lite längre så att kunderna kan ställa frågor och det finns tid att samtala. Då känner sig intressenterna trygga och bekväma och det leder till bra affärer!

Vi är alltid med vid fotografering och en eventuell besiktning.

För oss är det inte viktigt att sälja mest – utan bäst! Här kommer kvalité före kvantitet!

ATT VÄLJA SIN MÄKLARE ÄR VIKTIGARE ÄN MAN KAN TRO.
För många som ska sälja sitt hus känns det genast självklart att välja en stor och känd aktör, men tänk då på att det inte är den stora rikskända logotypen som ska hjälpa dig genom försäljningen utan den enskilde mäklaren – handplockad av dig.

Vi på Ove Nilsson fastighetsbyrå har över 30 års erfarenhet av att sälja bostadsrätter, villor och fritidshus. Vi har alla förutsättningar att hjälpa dig till en lyckad affär där du som säljare får ut bästa möjliga marknadsvärde för din bostad.

Kontakta oss, så berättar vi mer om vårt arbetssätt och delar med oss av våra erfarenheter kring bostadsförsäljningar.

Hjärtligt välkomna!