VÅRA TJÄNSTER

Inte lyckats sälja? Ring oss – vi hjälper er!

Det händer ofta att vi får ta över objekt som andra mäklare inte lyckats sälja. Det är alltid hedrande att man då vänder sig till oss. Samtidigt är det en rolig utmaning tycker vi, som kräver att vi gör ännu lite extra av vår förmåga att utforma beskrivning och presentation för att hitta köparen. Som bekant så finns det köpare till alla objekt. Och vi är särskilt bra på att hitta dem!

Specialister på Dödsboförsäljning och försäljning via God Man

Vi har stor erfarenhet av att hantera den här typen av försäljning där det ofta uppstår många och svåra frågeställningar. Vår mångåriga erfarenhet ger dig trygghet genom hela processen vare sig du är dödsboförsäljare eller God Man. Vi hjälper även till och ordnar med allt från röjning till slutstäd samt juridiska frågor om så önskas.

Jag är så nöjd och mer än det med er som mäklare. Ni har arbetat i team och möjliggjort en försäljning av min fars dödsbo Högalyckan 16 med kvalitet och smidighet. Tack vare er erfarenhet som mäklare och en god servicekänsla har jag fått hjälp i allt praktiskt handhavande när det gäller bohag och fastighetsförsäljning och mycket mer därtill. Då jag själv bor 35 mil ifrån den sålda fastigheten har det varit en trygghet för mig att ni har i alla avseenden uppdaterat mig i försäljningsprocessen. Jag vill lämna mycket goda referenser till att välja Ove Nilssons Fastighetsbyrå AB som mäklare för försäljning av din fastighet för en helhetsservice, kvalitet, trygghet och fingertoppskänsla som sällan går att hitta.

Cecilia Falkman

Samarbetet med Håkan och Per har varit helt fantastiskt, eftersom jag i egenskap av God man till min huvudman ansvarat för försäljning av två fastigheter är det speciellt viktigt att få en personlig service som är anpassade till objekten som lämnas ut. I mitt fall har det varit försäljning av en fastighet på Orust som hade en hel del fel och brister, där vi behövde hjälp med expertis, och en fastighet i Tuve på Södra Snäckskalsvägen. Jag kan rekommendera Håkan och Per som ordnat helheten i dessa båda fallen på ett mycket proffsigt och ärligt sätt. Stort Tack och Lycka till i framtiden

Christer Düfke

Jag tog kontakt med Onfab, då dom ansågs duktiga på dödsbon. Mitt föräldrar-barndoms-hem skulle säljas. Per skapade ett mycket stort intresse för huset och hans stora engagemang och individuella visningar gjorde den till en stor succe. Som säljare var jag involverad i varje steg av processen, vilket kändes mycket betryggande. Kontakten med Per och Håkan var trevlig och professionell. Jag fick också hjälp med vissa kringtjänster, såsom städning och bortforsling av möbler. Rakt igenom en mycket positiv upplevelse. Så ring Per och Håkan först, när nöden är som störst.

Ingela Heidmo

Jag har genom åren anlitat Håkan och Per på Ove Nilsson fastighetsbyrå ett flertal gånger, både privat och i egenskap av god man. De har kunskap, engagemang och service samt erfarenhet långt utöver det vanliga, dessutom är de båda mycket skickliga på att sälja! Jag rekommenderar alltid Ove Nilsson fastighetsbyrå när jag hör någon som skall sälja. Är du som jag, god man kan du med varm hand lämna över förmedlingsuppdrag till Håkan och Per. De utför uppdraget med den äran och med full trygghet för klienten utan att man behöver känna att man  måste styra upp allt själv! Ett bra exempel är den senaste försäljningen O.N.F. hjälpte till med, en 4:a i centrala stan där en av de större mäklarkedjorna var involverad innan jag fick uppdraget som god man. Värdering hade gjorts och man ville ta ut en firma att röja och slänga alla möbler i lägenheten, därefter skulle en  städfirma anlitas och man ville fräscha upp och måla delar av  lägenheten, varefter den skulle stylas av stylingbyrå.  Jag som god man skulle hålla i alla dessa kontakter, vara tillgänglig och öppna lägenheten. Detta skulle dessutom kosta min huvudman en stor summa pengar ( som jag påtalat att hon inte hade). Jag kontaktade istället Håkan på O. N. F. som kom och tittade på lägenheten. Han tyckte precis tvärtom att vi skulle använda det som fanns i lägenheten och endast slänga det som inte passade in och det som var överflödigt. Någon målning tyckte han inte behövdes då lägenheten hade en äldre stil rakt igenom.  Städning och röjning av återstående skulle O.N.F. ombesörja. Vidare tyckte Håkan  vi skulle låta en möbel och antikvitetshandlare som de samarbetar med ta en titt på möblerna. När detta var gjort och lägenheten var klar för visning skulle han återkomma till mig. I lägenheten fanns flera möbler som handlaren var intresserad av och O.N.F. ordnade så att han betalade för möblerna men lät de stå kvar över visning så att lägenheten såg hemtrevlig ut. Pengarna kunde min huvudman använda att betala hyrorna med fram tills lägenheten skulle tillträdas av köparna. O.N.F. höll i allt och lägenheten såldes för flera hundra tusen kronor över den värdering som mäklarkedjan tidigare gjort! Detta kallar jag för service, känsla och supergott arbete!

Liselotte Fredman, god man

Går du i säljtankar?

Varje flytt, oavsett om den är stor eller liten, är unik i sitt slag. Du har din speciella anledning och din egen känsla och vi hyser stor respekt för det. Du kan tryggt lämna över ditt hem till oss. Vi lotsar dig genom hela försäljningen från första samtalet till sista handslaget. En bostadsaffär handlar om personkemi och förtroende. Först när du är nöjd är vi nöjda.

När du anlitar oss garanterar vi dig ett 100% engagemang från dag ett. Det skall vara enkelt och bekvämt för dig som kund när du anlitar oss.

Vi har inga bekväma enkla paketlösningar eller färdiga standardmallar, istället arbetar vi fram en fin och genomarbetad beskrivning och försäljningsplan för just ditt hus eller lägenhet.

Våra visningar är lite längre så att kunderna kan ställa frågor och det finns tid att samtala. Då känner sig intressenterna trygga och bekväma och det leder till bra affärer!

Vi är alltid med vid fotografering och en eventuell besiktning.

För oss är det inte viktigt att sälja mest – utan bäst! Här kommer kvalité före kvantitet!

Att välja sin mäklare är viktigare än man kan tro.

För många som ska sälja sitt hus känns det genast självklart att välja en stor och känd aktör, men tänk då på att det inte är den stora rikskända logotypen som ska hjälpa dig genom försäljningen utan den enskilde mäklaren – handplockad av dig.

Vi på Ove Nilsson fastighetsbyrå har över 30 års erfarenhet av att sälja bostadsrätter, villor och fritidshus. Vi har alla förutsättningar att hjälpa dig till en lyckad affär där du som säljare får ut bästa möjliga marknadsvärde för din bostad.

Kontakta oss, så berättar vi mer om vårt arbetssätt och delar med oss av våra erfarenheter kring bostadsförsäljningar.

Hjärtligt välkomna!

Kringtjänster

Många mäklarbyråer arbetar idag med kringtjänster och får intäkter för dessa. Det kan vara att förmedla försäkringar, elbolag, energideklarationer, stylister m.m. Vi på Ove Nilsson fastighetsbyrå tjänar inte pengar på kringtjänster då vi är övertygade om att våra kunder själva kan välja exempelvis försäkringsbolag. Givetvis hjälper vi er med det ni önskar – men utan att vi erhåller någon ersättning.

Vi tycker att det är bättre att du som kund får rabatt på tjänsten och att vi som din mäklare koncentrerar oss fullt ut på det vi ska göra istället för att sälja in försäkringar m.m.

Inför fotografering och försäljning

En viktig del i förberedelserna inför försäljningen är att iordningställa och göra det fint i sitt hem. Det är inte alltid de stora och kostsamma åtgärderna som är avgörande utan även mindre förändringar kan göra stor skillnad på slutresultatet.

Vi hjälper er att ge tips och råd så att bostaden presenteras på ett så säljande sätt som möjligt.

Om ni önskar få hjälp med att röja ut/slänga/städa m.m. så kan vi ombesörja det också.

Samarbetspartners

Thunberg Advokatbyrå

Specialistkompetens inom familjerätt.

Printpartners Tryckeri

Personlig service och extra omtanke.

EBE Skadeservice

Specialiserade på sanering, fukt och mögelskador.

Esoft Systems

Proffsfotografer på bostäder.

RSM Revisionsbyrå

Personligt bemötande i grunden.

Majornas saker från förr

Antik och retro affär. Värdering av hem och hela dödsbon.

Hantverkare

Vi kan rekommendera er skickliga och pålitliga hantverkare.