OM OSS

OVE NILSSON FASTIGHETSBYRÅ

Håkan Nilsson

031-190 300
0704-93 06 81
hakan@onfab.com

Per Sichtling

031-190 300
0707-38 21 94
per@onfab.com

Vår resa började 1986 med att Håkans bror Ove startade Ove Nilsson fastighetsbyrå. Kort därefter började Per Sichtling och något år senare anställdes Håkan Nilsson. 2008 tog Håkan och Per över verksamheten och det är alltså vi som idag driver Ove Nilsson Fastighetsbyrå.

Vi har båda långt över 30 års erfarenhet som fastighetsmäklare och vi har haft den stora glädjen att jobba ihop som kollegor under alla dessa år! Det som gör att vi tycker det är roligt att gå till jobbet, år efter år är förstås alla härliga kundmöten och intressanta objekt vi får förtroendet att ta hand om. 

VÅRT ARBETSSÄTT – PERSONLIGT BEMÖTANDE OCH STORT ENGAGEMANG

Med tiden har vi förstås samlat på oss en mängd erfarenhet och gedigna säljkunskaper och inte minst en stor portion människokännedom som alla är viktiga faktorer för att lyckas prestera i varje affär. Men det allra viktigaste är trots allt engagemang och hur man bemöter sina kunder, för oavsett om du är säljare eller spekulant ska du uppleva att du får allt fokus som fordras.

Vi lägger också mer tid på varje visning och varje kund, det skall finnas tid för frågor och att samtala. Då känner sig intressenterna trygga och bekväma och det leder till bra affärer!

Vårt arbetssätt gör att vi lyckas sälja objekt där andra misslyckas och vi säljer oftast till de högsta priserna i området.

VI VILL INTE VARA STÖRST – MEN BÄST!

Vårt kvalitetslöfte att leverera till absolut högsta kvalite i precis varenda affär – det ger vi aldrig ger avkall på; Vi arbetar inte med bekväma enkla paketlösningar eller färdiga standardmallar, istället arbetar vi fram en fin och genomarbetad beskrivning och försäljningsplan för just ditt hus eller lägenhet. På så sätt kan vi skapa de bästa förberedelserna, de mest säljande fotona och den mest säljande annonstexten. . Våra mäklartjänster är genuint hantverk och det är där vår yrkesstolthet ligger. Vår drivkraft ”att vara bäst” kommer alltid vara vår ledstjärna. Att vara bäst för kunden.

För att lyckas krävs alltså att vi lägger ner stor omsorg på varje affär, så att du som kund ska känna dig helt trygg och nöjd. Som kund hos oss får du ett ärligt bemötande och ett 100% engagemang där vi alltid tar oss tid att lyssna på dig, vårt motto är att vi och vår kund ska gå i mål tillsammans med en lyckad affär och ett leende på läpparna.

Största delen av våra uppdrag får vi genom nöjda kunder som i sin tur rekommenderar oss till vänner och bekanta – det är den bästa marknadsföring vi kan få!

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA ATT KONTAKTA OSS

031-190 300