Ove Nilsson Fastighetsbyrå

Vår resa började 1986 med att Håkans bror Ove startade Ove Nilsson fastighetsbyrå. Kort därefter började Per Sichtling och något år senare anställdes Håkan Nilsson. 2008 tog Håkan och Per över hela verksamheten och det är alltså vi som idag driver Ove Nilsson Fastighetsbyrå.

Vi, Håkan Nilsson och Per Sichtling, har båda över 30 års erfarenhet som fastighetsmäklare och vi har haft den stora glädjen att jobba ihop som kollegor sedan starten 1986.

Med åren har vi förstås samlat på oss en mängd erfarenhet och gedigna säljkunskaper och inte minst en stor människokännedom som är viktiga faktorer för att lyckas prestera i varje affär. Och många affärer har det blivit! Vi har tillsammans förmedlat flera tusen bostadsrätter, villor och fritidshus i vårt arbetsområde Göteborg samt västkusten.

Största delen av våra uppdrag får vi genom nöjda kunder som i sin tur rekommenderar oss till vänner och bekanta – det är den bästa marknadsföring vi kan få!

Största delen av våra uppdrag får vi genom nöjda kunder som i sin tur rekommenderar oss till vänner och bekanta – det är den bästa marknadsföring vi kan få!

Vi är inte störst – men vi vill vara bäst!

Det som gör att vi tycker det är roligt att gå till jobbet, år efter år är förstås alla härliga kundmöten och intressanta objekt vi får förtroendet att ta hand om. Men framför allt är det vårt kvalitetslöfte vi aldrig ger avkall på; att leverera till absolut högsta kvalité i precis varenda affär. Det innebär förstås att vi måste vara mer engagerade, mer lyhörda och mer noggranna i allt vi gör. För att lyckas krävs alltså att vi lägger ner stor omsorg på varje affär, så att du som kund ska känna dig helt trygg och nöjd. Att omge oss med nöjda kunder ger oss arbetsglädjen som genomsyrar vår verksamhet som i sin tur gagnar dig som kund- en positiv spiral av framgångsfaktorer med kunden i fokus kort sagt.

Vi tar inga genvägar med paketlösningar eller standardmallar. Våra mäklartjänster är genuint hantverk och det är där vår yrkesstolthet ligger. Vår drivkraft ”att vara bäst” kommer alltid vara vår ledstjärna. Att vara bäst för kunden.

Personligt bemötande och stort engagemang

Som kund hos oss får du ett ärligt och engagerat bemötande där vi följer dig personligen genom hela processen.

Vi tar oss alltid tid att lyssna på dig som kund. För oavsett om du är säljare eller spekulant ska du uppleva att du får allt fokus som fordras. Vårt motto är att vi och vår kund ska gå i mål tillsammans med en lyckad affär och ett leende på läpparna.

Hjärtligt välkomna att kontakta oss